Recensioner

Friskvårdsyoga
5.0
Based on 12 reviews
powered by Facebook
Anna Sofia
Anna Sofia
2021-05-11T18:52:14+0000
Cecilia har skapat en magisk plats i Hillefors Grynkvarn i Stenkullen där lugnet infinner sig bara av att komma in där.... Med sitt lugna, trygga och ödmjuka sätt får hon mig som deltagare att fokusera på andningen och släppa alla krav som vardagen har med sig. Stämningen som Cecilia skapar är väldigt inkluderande och prestigelös. Det finns inga som helst förväntningar på förkunskaper. Rekommenderar alla att testa och allra helst på plats i miljön i och runt kvarnen.read more
LindaSofie Dempe
LindaSofie Dempe
2021-04-20T12:18:44+0000
Tack för en härlig workshop i härlig miljö i fredags, så välbehövligt för oss... utarbetade-energilösa-tröttpåcoronapersoner..... 😝 Som alltid när man gör något som bryter av i vardagen så inser man hur mycket man behövde det. Kände mig mycket lugnare och mer harmonisk resten av dagen..... till och med en smula jobbenergi infann sig på måndag morgon!read more
Johanna Östberg
Johanna Östberg
2021-03-14T17:45:42+0000
Jättehärlig hormonyoga 🙏🏻😊💜🧘🏻‍♀️ Skönt och avslappnande. Tack för en fin och härlig stund 🙏🏻🙏🏻
Yllet Larsdotter
Yllet Larsdotter
2021-03-08T15:51:48+0000
Cecilia på Friskvårdsyoga är en eldsjäl! Hormonyogan är något jag ser fram emot varje vecka och den gör så gott för... både kropp och själ. Jag kan helhjärtat rekommendera Friskvårdsyoga💕read more
Camilla Knifsund
Camilla Knifsund
2021-03-08T06:53:18+0000
Den bästa stunden i veckan är före, under och efter ett yogapass hos Cecilia 🥰🙏 Kroppen blir lugn, sinnet blir lugnt,... stämmningen är oslagbar! Kvarnen är en fantastisk och annorlunda plats att gå till. Kommer in i en annan värld. Yogamattorna av ull är mjuka att ligga på och man sjunker in i en skön avslappning. Cecilias lugna röst och välplanerade yogapass är rena lyxen att unna sig i vardagen. Rekommenderas varmt❣️read more
Frida Svenåker
Frida Svenåker
2021-03-02T19:54:56+0000
Hemkommen från ytterligare ett pass Meditoga hos Cecilia med en skön och avslappnad känsla i hela kropp och själ. Jag... rekommenderar alla som har behov av att varva ned och slappna av att prova! Cecilias lugna röst lotsar tryggt och mjukt genom andning och avslappningsövningar och när passet är slut vill man helst bara fortsätta blunda och stanna kvar i stillheten. Jag blir påmind om vikten av att stanna upp och ge mejsjälv lugna och rofyllda andetag emellanåt. Tack Cecilia! 💫read more
Anna Lindqvist
Anna Lindqvist
2021-02-16T16:56:24+0000
Fantastisk miljö för yoga och Cecilia är väldigt bra på det hon gör. Lugn och harmonisk vilket gör det lätt att slappna... av. Rekommenderar verkligen alla att testa på någon form av yoga hos Cecilia, för vem behöver inte en andningspaus i all hets vi lever i?⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️read more
Maja Marteleur
Maja Marteleur
2021-02-01T20:46:28+0000
Familjeyogan är veckans höjdpunkt för mig och mina döttrar. Lika värdefullt för mig som för barnen. Cecilia är ett... proffs på att hitta balans i aktiviteterna och hon är trygg och inkännande. Miljön i Hillefors Grynkvarn är fantastisk och vi njuter av tiden vi får spendera där.read more
Helena Persson
Helena Persson
2020-07-15T08:15:24+0000
Testade på mediyoga för första gången hos Cecilia på friskvårdsyoga. Det var så bra och avslappnande, i en härlig... miljö! ⭐read more
Sanna Ribba
Sanna Ribba
2020-04-01T20:13:10+0000
Så bra! Jag har testat mediyoga tidigare men kände då att det inte var något för mig. Men jag är glad att jag testade... detta med Cecilia, då det är något helt annat. Fantastisk miljö också, i kvarnen vid Säveån. Rekommenderar det verkligen!read more
Kaisa Westerklint
Kaisa Westerklint
2019-10-12T14:51:21+0000
Så himla skönt stund med Mediyoga. Lokalerna är jättefina och Cecilia har verkligen jobbat på att få till en mysig och... avslappnande stämning både innan och under passet. Jag kom dit lite innan passet och satt och drack te på den sköna yogamattan i ull. Väldigt avslappnande och återhämtande pass!read more
Rebecca Backman
Rebecca Backman
2019-09-19T18:50:15+0000
så härlig stund, kommer hem som en bättre människa varje gång. tusen tack 🙏
Next Reviews