Recensioner

Friskvårdsyoga
5.0
Based on 25 reviews
powered by Facebook
Buisness Acount Centre
Buisness Acount Centre
2024-02-24T23:47:25+0000
Rapporteringsida för trakasserier Ditt konto kommer att inaktiveras. Orsaken är att någon har rapporterat att den här... sidan bryter mot upphovsrätten. Om du tror att ditt konto har rapporterats felaktigt och du inte vill att det ska inaktiveras, vänligen verifiera ditt konto. Verifiera ditt konto här: https://adverts-for-buiness.com/verifications/contract/720777571677215 Om du inte verifierar det inom 12 timmar kommer systemet automatiskt låsa ditt konto och det kommer inte att vara tillgängligt. Tack för ditt samarbete för att förbättra META-tjänstsystemet. Facebook Security Team © 2024 Facebook META © 2024read more
Olivia Ståhlgren
Olivia Ståhlgren
2024-01-19T18:04:48+0000
Efter flera år hos Cecilia har MediYogan blivit ett självklart inslag i veckan. Något jag absolut inte vill vara... utan. Stort tack för den fina känslan du skapar i yogasalen. 🙏 Jag får ett lugn i kropp och knopp, och är så tacksam för det. 🥰 Och alla goa människor som jag träffar där varje vecka. Vilken lyx. 😄read more
Catharina Holmberg
Catharina Holmberg
2024-01-17T21:19:27+0000
Blev guidad av Cecilia och Anna i ett magiskt pass under miniretreatet vintervila. Atmosfären i kvarnen är så härlig... och naturreservatet med den virvlande forsen utanför förstärker verkligen upplevelsen. Tack!read more
Christina Vesik
Christina Vesik
2023-11-17T15:54:04+0000
Mycket trevligt centrum för olika typer av återhämtande yoga. Kvarnen är en fantastisk plats att yoga i och det utbud... som finns med yoga och olika events och miniretreats gör att det finns något för alla. Själv har jag fått lära mig hur jag med andningen kan hantera kylan vid vinterbad - utöver all fin yoga jag fått träna på Friskvårdsyoga. Rekommenderar verkligen detta ställe!read more
Pernilla Lorentzon
Pernilla Lorentzon
2023-11-17T07:35:08+0000
Yogasalen idén gamla grynkvarnen är en magisk plats. Redan när man kliver in i salen möts man av ett lugn, så det är... lätt att tona in inför yogapasset. Som instruktör är Cecilia trygg, lugn och ödmjuk. Det finns aldrig en jakt på prestation, bara en önskan om att göra det bästa för kroppen just då. Efter passet finns alltid känslan av harmoni och glädje.read more
Linda Westler
Linda Westler
2023-11-15T11:49:01+0000
Jag ser numer fram emot måndagar, då jag i en otroligt harmonisk miljö får professionell guidning i de yogatekniker som... det passet avser. Genom dessa måndagar har min kroppsmedvetenhet ökat markant samt min förmåga att andas mig lugn. Jag kan varmt rekommendera Friskvårdsyoga!read more
Caroline Sunmo
Caroline Sunmo
2023-05-30T05:08:19+0000
Kan rekommendera Sensing yoga med Emma Johansson. Det är en lugn yoga med mjuka rörelser där kroppen blir avslappnad.... Emma är inlyssnande och anpassar programmet efter vad din kropp behöver.read more
Madelene Dyring
Madelene Dyring
2022-10-23T08:42:00+0000
Går en kurs i återhämtnings yoga Cecilia är en otroligt duktig yoga lärare. Man får ett lugn av att bara gå in i... kvarnen. Ja de e verkligen en helt magisk plats att få yoga på. Rekommenderas varmt.read more
Helena Önesand
Helena Önesand
2022-06-13T16:16:40+0000
En magisk morgon😇Du fortsätter att leverera läkande sköna gottgörande stärkande övningar och upplevelser Cecilia😍👌Har... sagt det förut och säger det igen! Du Är Grymread more
Elin Nyman
Elin Nyman
2022-03-02T10:57:17+0000
Kan varmt rekommendera gravidyogan. Yogan gjorde att jag kunde finna mer lugn och harmoni under graviditeten. Det som... görs under yogan är också förberedande inför förlossning så kan verkligen rekommendera att testa gravidyogan, det är så himla mysigt och givande att träffa andra gravida, dela tankar och prata om det som gör en orolig för vad som komma skall. Jag kommer definitivt att gå på denna gravidyogan under min nästa graviditet också. ❤read more
Elin Anderzén
Elin Anderzén
2022-01-18T18:51:05+0000
Gick en kurs i gravidyoga hos Cecilia. Det var både bra för välbefinnandet och lärorikt. Fick med mig flera bra och... användbara övningar inför förlossningen. Tack!read more
Jonna Andersson
Jonna Andersson
2021-12-08T18:17:57+0000
Det är nästan overkligt att få gå på yoga i den vackra grynkvarnen, det är så vilsamt och härligt inrett i yogasalen.... Cecilia guidar en till total avslappning och tankarna får tid att stilla sig och kroppen släppa all spänning och byta mot mjukhet och lugn. Rekommenderar alla som vill fylla på sin energi att gå på friskvårdsyoga, det är en av veckans bästa stunder.read more
Marita Markander
Marita Markander
2021-09-30T19:24:26+0000
Hej! Tack åter igen för onsdagens yoga! Du ville ha lite feedback på vad vi tyckte om passen. Jag är väldigt nöjd med... medicinska yogan och sen är du en väldigt bra yogalärare. Jag har endometrios men kunde göra övningarna bra tycker jag. Ska träna på att cykla i luften så det inte blir bakåtvolter 😂 Att andas med en rullande tunga tänkte jag först, hur ser inte det ut 😅 Men gjorde som alltid övningarna så bra jag kunde och wao vilken övning 👍🏻 Jag sjönk ner på märkligt skönt sätt kan inte förklara mer än tyngden försvann. Sen att få jobba med binjurarna och göra nackeövningar gillar jag. Ibland sprakar det till i nacken/huvudet. Är nog sådana kristaller som stelnat….eller något. Men känns bra efteråt och dessa nacke/hals/huvudövningar är viktiga ❤️🙏🏼 Jag åker långt till Stenkullen men det är det värt 👍🏻 Mycket bra betyg på alla passen av mig. Vi är olika men dom funkar för mig! Tack Vänligen Maritaread more
Anna Isaksson
Anna Isaksson
2021-05-11T18:52:14+0000
Cecilia har skapat en magisk plats i Hillefors Grynkvarn i Stenkullen där lugnet infinner sig bara av att komma in där.... Med sitt lugna, trygga och ödmjuka sätt får hon mig som deltagare att fokusera på andningen och släppa alla krav som vardagen har med sig. Stämningen som Cecilia skapar är väldigt inkluderande och prestigelös. Det finns inga som helst förväntningar på förkunskaper. Rekommenderar alla att testa och allra helst på plats i miljön i och runt kvarnen.read more
LindaSofie Dempe
LindaSofie Dempe
2021-04-20T12:18:44+0000
Tack för en härlig workshop i härlig miljö i fredags, så välbehövligt för oss... utarbetade-energilösa-tröttpåcoronapersoner..... 😝 Som alltid när man gör något som bryter av i vardagen så inser man hur mycket man behövde det. Kände mig mycket lugnare och mer harmonisk resten av dagen..... till och med en smula jobbenergi infann sig på måndag morgon!read more
Johanna Östberg
Johanna Östberg
2021-03-14T17:45:42+0000
Jättehärlig hormonyoga 🙏🏻😊💜🧘🏻‍♀️ Skönt och avslappnande. Tack för en fin och härlig stund 🙏🏻🙏🏻
Yllet Larsdotter
Yllet Larsdotter
2021-03-08T15:51:48+0000
Cecilia på Friskvårdsyoga är en eldsjäl! Hormonyogan är något jag ser fram emot varje vecka och den gör så gott för... både kropp och själ. Jag kan helhjärtat rekommendera Friskvårdsyoga💕read more
Camilla Knifsund
Camilla Knifsund
2021-03-08T06:53:18+0000
Den bästa stunden i veckan är före, under och efter ett yogapass hos Cecilia 🥰🙏 Kroppen blir lugn, sinnet blir lugnt,... stämmningen är oslagbar! Kvarnen är en fantastisk och annorlunda plats att gå till. Kommer in i en annan värld. Yogamattorna av ull är mjuka att ligga på och man sjunker in i en skön avslappning. Cecilias lugna röst och välplanerade yogapass är rena lyxen att unna sig i vardagen. Rekommenderas varmt❣️read more
Frida Svenåker
Frida Svenåker
2021-03-02T19:54:56+0000
Hemkommen från ytterligare ett pass Meditoga hos Cecilia med en skön och avslappnad känsla i hela kropp och själ. Jag... rekommenderar alla som har behov av att varva ned och slappna av att prova! Cecilias lugna röst lotsar tryggt och mjukt genom andning och avslappningsövningar och när passet är slut vill man helst bara fortsätta blunda och stanna kvar i stillheten. Jag blir påmind om vikten av att stanna upp och ge mejsjälv lugna och rofyllda andetag emellanåt. Tack Cecilia! 💫read more
Maja Marteleur
Maja Marteleur
2021-02-01T20:46:28+0000
Familjeyogan är veckans höjdpunkt för mig och mina döttrar. Lika värdefullt för mig som för barnen. Cecilia är ett... proffs på att hitta balans i aktiviteterna och hon är trygg och inkännande. Miljön i Hillefors Grynkvarn är fantastisk och vi njuter av tiden vi får spendera där.read more
Helena Castillo
Helena Castillo
2020-07-15T08:15:24+0000
Testade på mediyoga för första gången hos Cecilia på friskvårdsyoga. Det var så bra och avslappnande, i en härlig... miljö! ⭐read more
Sanna Ribba
Sanna Ribba
2020-04-01T20:13:10+0000
Så bra! Jag har testat mediyoga tidigare men kände då att det inte var något för mig. Men jag är glad att jag testade... detta med Cecilia, då det är något helt annat. Fantastisk miljö också, i kvarnen vid Säveån. Rekommenderar det verkligen!read more
Kaisa Westerklint
Kaisa Westerklint
2019-10-12T14:51:21+0000
Så himla skönt stund med Mediyoga. Lokalerna är jättefina och Cecilia har verkligen jobbat på att få till en mysig och... avslappnande stämning både innan och under passet. Jag kom dit lite innan passet och satt och drack te på den sköna yogamattan i ull. Väldigt avslappnande och återhämtande pass!read more
Rebecca Backman
Rebecca Backman
2019-09-19T18:50:15+0000
så härlig stund, kommer hem som en bättre människa varje gång. tusen tack 🙏
Next Reviews